Speelhoek in een restaurant?

Bang voor de tandarts?
maart 7, 2024
Een speelhoek bij een autodealer?
maart 7, 2024
Bang voor de tandarts?
maart 7, 2024
Een speelhoek bij een autodealer?
maart 7, 2024

Wat voegt een speelhoek toe aan de klantbeleving in uw restaurant?

Er zijn verschillende redenen waarom een restaurant er goed aan zou doen om een kinderspeelhoek in hun interieur op te nemen. Er zijn genoeg voordelen te bedenken.

1

Vermaak voor kinderen

Een speelhoek biedt kinderen een plek om zich te vermaken terwijl de volwassenen van hun maaltijd genieten. Dit kan voorkomen dat kinderen zich gaan vervelen of onrustig worden tijdens het wachten op het eten.

2

Gezinsvriendelijkheid

Veel ouders vinden het fijn om uit eten te gaan met hun kinderen, maar kunnen het soms als een uitdaging ervaren om ze rustig te houden tijdens de maaltijd. Een speelhoek maakt het voor gezinnen gemakkelijker om samen te genieten van een maaltijd zonder zich zorgen te maken over het gedrag van hun kinderen.

3

Klanttevredenheid

Het bieden van extra faciliteiten zoals een kinderspeelhoek kan de klanttevredenheid vergroten. Gezinnen zullen eerder geneigd zijn om terug te keren naar een restaurant waar hun kinderen zich kunnen vermaken en plezier kunnen hebben.

4

Concurrentievoordeel

In een competitieve restaurantmarkt kan het hebben van een kinderspeelhoek een onderscheidend kenmerk zijn dat potentiële klanten aantrekt. Gezinnen zullen eerder kiezen voor een restaurant waar ze weten dat hun kinderen iets te doen hebben.

5

Rust en omzet

Wanneer kinderen rustig kunnen spelen zullen de andere gasten zich ook niet ergeren aan eventueel vervelend gedrag. Dit brengt rust en een ontspannen sfeer. Hierdoor zullen uw gasten langer blijven en daardoor voor meer omzet zorgen.

Kortom, een kinderspeelhoek in een restaurant kan zowel voor kinderen als ouders voordelen bieden en kan bijdragen aan een positieve restaurantervaring.