Spelen in de supermarkt?

Bang voor de tandarts?
maart 7, 2024
Bang voor de tandarts?
maart 7, 2024

Wat is het nut van een goede speelhoek in uw supermarkt?

U bent het vast wel eens tegengekomen tijdens het winkelen. Een kinderhoek in een supermarkt. En dan vaak met een kindertouchscreen. Maar wat zijn nou de voordelen van zo'n speelhoek?

1

Klantentevredenheid

Een speelhoek kan ouders helpen om hun kinderen bezig te houden terwijl ze winkelen, waardoor de winkelervaring voor het hele gezin positiever wordt. Dit kan leiden tot een hogere klantentevredenheid en loyaliteit.

2

Winkeltijd

Een speelhoek kan ouders langer in de supermarkt houden, omdat ze hun kinderen niet hoeven te vermaken of bezighouden tijdens het boodschappen doen. Hierdoor is er meer kans dat ze meer producten zullen kopen en vaker terug zullen komen.

3

Concurrentievoordeel

Niet alle supermarkten bieden een speelhoek aan, dus het hebben van een speelhoek kan een supermarkt onderscheiden van de concurrentie. Dit kan potentiële klanten aantrekken die op zoek zijn naar een kindvriendelijke winkelomgeving.

4

Omzetverhoging

Als ouders langer in de supermarkt blijven vanwege de speelhoek, hebben ze mogelijk meer tijd om andere producten op te merken en te kopen. Dit kan resulteren in een hogere omzet voor de supermarkt.

5

Positieve mond-tot-mondreclame

Ouders kunnen positieve ervaringen delen met andere ouders en aanbevelingen doen over supermarkten met een speelhoek. Dit kan leiden tot positieve mond-tot-mondreclame en meer klanten aantrekken.

Hoewel een speelhoek in een supermarkt wat extra ruimte en een investering vereist, zal het zeker voordelen opleveren en bijdragen aan het succes van de supermarkt!